Navigatie

Betaaloptie
Alle betalingen op deze webshop vinden plaat via iDeal. Wij maken gebruik van Mollie bv voor alle IDEAL betalingen. Het is niet mogelijk om contante betalingen te doen.

Na een bestelling krijg je een email ter  bevestiging. Mocht daar iets niet in kloppen laat het ons dan zo snel mogelijk weten.

Verzenden
De prijzen van de artikelen zijn inclusief BTW 21% en exclusief verzendkosten. ​De verzendkosten kunnen per product verschillen, afhankelijk van het formaat en gewicht. De webshop berekent automatisch de verzendkosten. Deze vindt je terug in het winkelmandje.

Brievenbuspost 0 - 2 kg (max. 38 × 26,5 × 3,2 cm)€ 3,50
Standaardpakket 0 - 10 kg (max. 100 × 50 × 50 cm)€ 6,50
Standaardpakket groot 10 - 30 kg (max. 176 × 78 × 58 cm)€ 12,50


Levering
​Wanneer de betaling bij ons binnen is, verzenden we de bestelling binnen 3 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging wanneer je bestelling verzonden is. Mocht het onverhoopt toch langer duren zullen wij je hiervan op de hoogte brengen.​

Ophalen
Heb je ervoor gekozen om je bestelling te komen ophalen? Neem dan contact met ons op via info@gewoongerralda.nl om een afspraak te maken. Wij willen graag voorkomen dat je voor een dichte deur staat.

Buitenland
​Voor verzenden naar het buitenland gelden andere tarieven. Wilt u iets laten verzenden naar het buitenland neem dan even contact met ons op.

 

© 2017 - 2020 Gewoon Gerralda | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel