Navigatie

Wij zijn open!

19-06-2019
Gewoon Gerralda biedt gewoon wat u nodig heeft. Van complete interieurinrichting in een 3D model tot een heerlijk kop koffie met iets lekkers erbij. Onze lat ligt hoog maar onze drempel is laag! Het draait bij ons om kwaliteit en relatie. Kom de sfeer proeven!
 


Wij gaan verhuizen!

05-03-2018
Wij hebben heel leuk nieuws: Wij gaan verhuizen! Al een geruime tijd zijn we bezig met een woon/winkelpand aan de dorpstraat 157 in Scherpenzeel. En nu is het eindelijk definitief, deze zomer krijgen we de sleutel van onze nieuwe stek! Nou ja nieuw.....! Er moet echt nog een hele hoop gebeuren. Zo zal het woongedeelte vrijwel geheel opnieuw opgebouwd worden en zal de winkel gerenoveerd worden.

Er liggen leuke plannen voor de winkel in het verschiet. Zo willen we jullie graag welkom heten in een gezellige laagdrempelige koffiecorner. Ook zal er een gezellige woonwinkel gecreëerd worden. Je begrijpt dat het nog een hele tijd zal gaan duren. Onze plannen zijn om uiterlijk begin 2019 onze winkeldeuren te openen. Wij hebben er zin in en kijken er naar uit om jullie tegen die tijd te ontmoeten!

Via deze weg zullen we jullie zo af en toe op de hoogte houden van de voorgang.

© 2017 - 2020 Gewoon Gerralda | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel