Navigatie

Carte Colori is sinds 1995 dé leverancier van traditionele Italiaanse kalkverf en overige decoratieve verven in Nederland. Deze producten zijn zowel voor restauratie als nieuwbouw geschikt. Naast deze authentieke kalkverf heeft Carte Colori ook andere verfsoorten ontwikkeld, zoals krijtverf, lakverf, metallicverf, matte afwasbare muurverf (projectverf), vloerverf, decoratieve verf en beschermende vernis.
 

Vakmanschap

Ruim 20 jaar geleden bracht Carte Colori als eerste in Nederland authentieke Italiaanse kalkverf op de markt. Geïnspireerd door de vermaarde decorateur en antiquair Axel Vervoordt begon een intensieve zoektocht naar een bedrijf dat kalkverven in dezelfde sfeer kon maken. Op ambachtelijke wijze welteverstaan. Die speurtocht kwam uit in Italië. En daarmee werd feitelijk de aanzet voor het label Carte Colori gegeven. Door het gemis aan bepaalde woonkleuren in bestaande kleurencollecties is een complete eigen kleurlijn ontstaan die vandaag de dag 114 unieke kleuren bevat.
 

Kleuradvies

Wij adviseren je graag bij het uitzoeken van de juiste kleur. De kleuren van Carte Colori zijn bij ons in de winkel verkrijgbaar oa als testers. Deze adviseren wij aan te brengen op een stuk papier of paneel, zodat je rustig je beslissing kunt nemen. Avondlicht (kunstlicht), daglicht en lichtinval hebben sterk invloed op kleuren. Het is van belang dat de gekozen kleur in alle gevallen aan je verwachting voldoet. Daarom adviseren wij altijd eerst een tester te proberen voordat je een definitieve kleur kiest. Veel van deze kleur testers hebben wij op voorraad. 

Ook is het mogelijk om een afspraak te maken voor kleuradvies op locatie, binnen een straal van 15 km rondom Scherpenzeel kost dat Euro 50,-. 
Je kunt de producten bij ons in de winkel bekijken en bestellen. Wij hebben diverse soorten en kleuren verf toegepast in de winkel, waaronder krijtverf, kalkverf, krijtlak, afwasbare muurverf (projectverf) en de pro coating. Welkom voor een vrijblijvend bezoek aan onze winkel!

© 2017 - 2020 Gewoon Gerralda | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel